ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεσήλικας παρενοχλούσε 11χρονη γειτόνισσά του – «Έμπαινε στο σπίτι ενώ η μάνα της κοιμόταν» – Στο Δικαστήριο η υπόθεση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεσήλικας παρενοχλούσε 11χρονη γειτόνισσά του – «Έμπαινε στο σπίτι ενώ η μάνα της κοιμόταν» – Στο Δικαστήριο η υπόθεση

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε μεσήλικας την Παρασκευή 4/8, έπειτα από τις κατηγορίες εναντίον του ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικη γειτόνισσά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», άντρας άνω των 40 ετών, κάτοικος προσφυγικού συνοικισμού στην επαρχία Λάρνακας, κατηγορείται ότι συμμετείχε σε σεξουαλική πράξη με ανήλικη και ότι της επιτέθηκε άσεμνα. Ο κατηγορούμενος, καθώς βρέθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, αρνήθηκε και τις δύο κατηγορίες που το απαγγέλθηκαν, ενώ έδωσε την δική του εκδοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος και η παραπονούμενη είναι γείτονες και τα σπίτια τους είναι δίπλα-δίπλα. Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο της υπόθεσης, όλα τα πιο πάνω αδικήματα συνέβησαν την νύχτα της 21ης Ιουλίου 2017. Σύμφωνα με την καταγγελία της 11χρονης, η οποία συνοδευόταν από τους γονείς της στον Αστυνομικό Σταθμό, ο κατηγορούμενος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η μητέρα της παραπονούμενης κοιμόταν, εισήλθε στο σπίτι τους, κάθισε στον καναπέ του σαλονιού δίπλα από την ανήλικη και της ζήτησε να τον φιλήσει στο στόμα, αλλά αυτή αρνήθηκε. Περαιτέρω, ο ύποπτος κατηγορείται ότι άγγιξε και φίλησε το στήθος της ανήλικης (πάνω από τα ρούχα) και της χάιδεψε στον μηρό και στη κοιλιά. Από την πλευρά του όμως ο κατηγορούμενος, αρνείται τα πάντα, δίνοντας μάλιστα τους δικούς του ισχυρισμούς, τους οποίους και διερευνά η Αστυνομία. Πάντως να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη», η 11χρονη φέρεται να είναι άτομο μειωμένου νοητικού επιπέδου και η υπόθεση οδηγήθκε στην Αστυνομία μέσω του Γραφείου Ευημερίας. Το δικαστήριο όρισε την ακρόαση της υπόθεσης για τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ενώ να σημειωθεί ότι ο επαρχιακός δικαστής, εξέδωσε διάταγμα, με το οποίο ο μεσήλικας απαγορεύεται να εισέρχεται ή να πλησιάζει την κατοικία της παραπονούμενης, μέχρι την δίκη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top