Κάθε τρόπαιο μετράει…

Κάθε τρόπαιο μετράει…

Με την εκπληκτική απόδοση κόντρα στην Αμπερντίν, ο Απόλλωνας Λεμεσού έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε κάθε εγχώριο αντίπαλο του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία ξεκινάει με την διεξαγωγή του Super Cup στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στις 20:00 της Τετάρτης (8/8) οι κυπελλούχοι της Κύπρου, θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους με τους πρωταθλητές, σε ένα ματς που θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και για τις δύο μεριές.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή από την πλευρά του, θέλει και φαίνεται ότι τα καταφέρνει, να περάσει στους ποδοσφαιριστές του, το «πνεύμα» του νικητή. Όλοι στον Απόλλωνα ελπίζουν ότι θα επαναληφθεί το 2-1 της περσινή χρονιάς, εκεί όπου κατακτήθηκε η «κούπα»!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.