ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση στα φώτα τροχαίας του Γάλλου Πρέσβη – Στο Μακάρειο δυο ανήλικα παιδιά

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση στα φώτα τροχαίας του Γάλλου Πρέσβη – Στο Μακάρειο δυο ανήλικα παιδιά

Σάστισαν προς στιγμήν όσοι διέρχονταν από τα φώτα τροχαίας του Γάλλου Πρέσβη (συμβολή λεωφόρων Κωνσταντινουπόλεως και Σπ. Κυπριανού) γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης (10/08).

Η αιτία ήταν ότι συγκρούστηκαν σφοδρά στο σημείο, δυο οδηγοί που είχαν ως συνεπιβάτες τα δυο παιδιά τους. Ευτυχώς, βέβαια, οι δυο ανήλικοι φαίνεται να υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς, αφού μετά τη μεταφορά τους με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, κρίθηκε σκόπιμο να κρατηθούν στο Μακάρειο για προληπτικούς λόγους και μόνο. Όσο για την κατάσταση των γονέων οδηγών, υποβάλλονταν σε εξετάσεις μετά τη μεταφορά τους στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Το τροχαίο σημειώθηκε, όπως προαναφέραμε, γύρω στις 16:00. Τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν και φέρουν εκτεταμένες ζημιές, οδηγούσαν γυναίκα με την 14χρονη κόρη της και άνδρας με τον 10χρονο γιο του, αντίστοιχα. Το ένα όχημα κατευθυνόταν από την Κωνσταντινουπόλεως προς τον κυκλικό κόμβο Τσερίου (φαίνεται θα έστριβε προς δεξιά για να πάει μέσω Σπ. Κυπριανού), ενώ το άλλο ερχόταν από την περιοχή του ΓΣΠ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top