LIFESTYLE

Αποχωρεί από την «Παραδοσιακή Βραδιά» με «μπηχτές» η Βασιλική Χατζηαδάμου

Αποχωρεί από την «Παραδοσιακή Βραδιά» με «μπηχτές» η Βασιλική Χατζηαδάμου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Βασιλική Χατζηαδάμου δήλωσε ότι νιώθει απογοητευμένη για τον τρόπο που έγινε η απομάκρυνση της από την τηλεοπτική εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά».

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη της στο περιοδικό της εφημερίδας Φιλελεύθερος «Tv Mania» η (τέως) παρουσιάστρια της εκπομπής αναφέρθηκε ότι «αρχές Ιουνίου μετά από συνάντηση που είχαμε οι συμμετέχοντες με την παραγωγή μας ανακοινώθηκε ότι ο κύκλος της "Παραδοσιακής Βραδιάς" κλείνει οριστικά. Εκείνη τη μέρα εξέφρασε την επιθυμία ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα [...] Προτού όμως τελειώσουν τα γυρίσματα της φετινής σεζόν έφτασαν στα αφτιά μου ψίθυροι ότι υπήρχαν συζητήσεις για τη συνέχιση της εκπομπής με προοπτική την παραμονή του Μιχάλη Χατζημιχαήλ και του Σάββα Στεφάνου και τη δική μου απομάκρυνση». Μιχάλης Χατζημίχαηλ Για την συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ ανάφερε ότι συνεργάστηκαν για μια δεκαετία όμως «στη διάρκεια των χρόνων δεν ήταν όλα εύκολα. Υπήρξαν δυσκολίες και πολλές φορές διαφωνίες». Για τις φιλίες στον χώρο Όπως δήλωσε σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Χαμπαλή σχετικά με το αν σε αυτό το διάστημα εςίδε φίλους να μετατρέπονται σε εχθρούς «οι καταστάσεις και οι συγκυρίες στη ζωή φέρνουν καμιά φορά τα πάνω κάτω στις ανθρώπινες σχέσεις. Μέσα από αυτές αποκαλύπτονται πρόσωπο και γεγονότα που ίσως ξαφνιάζουν. Αυτά είναι όμως μέρος της ζωής και πρέπει να κρατάμε το διδακτικό τους μέρος».  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top