Δεν «ξεκολλούν» απ’ τον Σανγκόϊ!

Δεν «ξεκολλούν» απ’ τον Σανγκόϊ!

Προκαλεί εντύπωση ότι μερικοί Απολλωνίστες πήγαν προχθές στο γήπεδο «DaNoi Αμμόχωστος» να δουν τον Γκαστόν Σανγκόι. Αναρτήθηκαν σχετικές φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, χθες ακούσαμε υποστηρικτές των κυανολεύκων να λένε – σε ραδιοφωνικές εκπομπές- ότι μπήκαν στη διαδικασία να δουν το Βαρωσιώτικο ντέρμπι, μόνο και μόνο για τον Αργεντινό άσο.

Υπάρχει σχέση αγάπης με τον συγκεκριμένο παίχτη, ο οποίος έκανε τρελά πράγματα με τη φανέλα της ομάδας. Τα δυο δικά του τέρματα πριν 4 χρόνια, ήταν καθοριστικής σημασίας, για να καταφέρει η ομάδα να παίξει για πρώτη φορά τους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ.

Η λατρεία που τρέφουν πολλοί Απολλωνίστες στο «αλάνι» είχε φανεί και πριν μερικές εβδομάδες όταν πήγε στην κεντρική κερκίδα του «ΑΕΚ Αρένα» για να παρακολουθήσει τον πρόσφατο αγώνα με την Αμπερτήν.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE