LIFESTYLE

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: Έγκυος για δεύτερη φορά η πανέμορφη παρουσιάστρια!

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: Έγκυος για δεύτερη φορά η πανέμορφη παρουσιάστρια!

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια της εκπομπής Shopping Star που απολαμβάνουμε μέσα από το MegaOne και φούντωσε τα σενάρια εγκυμοσύνης.

Η Βίκυ Καγιά, σε μερικούς μήνες θα χαρίσει ένα αδελφάκι στην κόρη της Μπιάνκα, καθώς διανύει τον τέταρτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η αποκάλυψη έγινε για το περιοδικό Hello! το οποίο κυκλοφορεί με εξώφυλλο την εγκυμονούσα Βίκυ. Η ίδια πριν λίγους μήνες είχε αναφέρει σε συνέντευξή της για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού: «Τρία παιδιά έχουμε! Ζωή να έχουν. Την Μπιάνκα και άλλα δύο από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία. Το να κάνω και δεύτερο παιδί, δεν μπορώ καν να το σκεφτώ ούτε ως ιδέα αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Από το μηδέν πήγα στο τρία. Είμαι μία εν δυνάμει πολύτεκνη μητέρα. Ξέρεις τι γίνεται στο σπίτι με τρία παιδιά; Άσε καλύτερα…». Image result for vicky kagia Ωστόσο τα ευχάριστα νέα χτύπησαν την πόρτα της αγαπημένης επιχειρηματία και παρουσιάστριας του Shopping Star. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Hello, το οποίο ανήρτησαν και πριν λίγη ώρα στα social media, η Βίκυ Καγιά περιμένει τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Ηλία Κρασσά! «Η Βίκυ Καγιά λάμπει από ευτυχία, διανύοντας τον τέταρτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού. Δύο χρόνια λοιπόν μετά τον ερχομό της μικρής Μπιάνκα στη ζωή, ο πελαργός χτύπησε και πάλι την πόρτα της Βίκυς Καγιά και η ευτυχία της ίδιας και της οικογένειάς της δεν περιγράφεται. Δείτε την ανάρτηση για το δημοσίευμα που κυκλοφορεί. Από PeopleGreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Διαμαρτύρονται σήμερα για την υπόθεση Θανάση - «Ζητούμε… διεκδικούμε… επιμένουμε και απαιτούμε διαφάνεια»

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»



Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν και πάλιν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες, το απόγευμα παρά την κοινότητα Παραμάλι, απειλώντας κατοικίες και άλλα υποστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top