ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο να παρασέρνει πεζό - Ο οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο να παρασέρνει πεζό - Ο οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης

Στην σύλληψη 2 ατόμων προχώρησε η Αστυνομία για το σοβαρό τροχαίο που έγινε στην παραλιακή οδό στη Λεμεσό στις 9:30 το πρωί της Κυριακής (3/9)

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε από την Αστυνομία το τροχαίο συνέβη όταν 19χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στην Οδό Βασιλέως Γεωργίου Α στην Γερμασόγεια με συνοδηγό 21χρονη χτύπησε σε 76χρονο πεζό που διασταύρωνε το δρόμο. Στο αυτοκίνητο υπήρχε ακόμη ένα άτομο 19 χρονών. Ο πεζός τραυματίστηκε και διακομίστηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού σε κωματώδη κατάσταση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη από τους επί καθήκοντι γιατρούς. Σύλληψη 2 ατόμων Στον οδηγό έγινε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με μηδική ένδειξη Όμως σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του οδηγού η ώρα 13:35 για αδικήματα τα οποία είναι υπό διερεύνηση. Τα αδικήματα αυτά είναι η αμελής οδήγηση καθώς και η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς ασφαλιστική κάλυψη Επίσης η Αστυνομία στις 13:40 προχώρησε στη σύλληψη της 21χρονης συνοδηγού λόγο του ότι υπάρχει υπόνοια ότι μετάφερε στην αστυνομία ψευδείς πληροφορίες για το ατύχημα. Επίσης το αυτοκίνητο ήταν στην δική της ιδιοκτησία και επέτρεψε στον οδηγό να το οδηγεί χωρίς άδεια οδήγησης και ασφαλιστικής κάλυψης. Σχετικά με την ψευδομαρτυρία για την οποία κατηγορείτε σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει ότι μετάφερε ψευδείς πληροφορίες για το ατύχημα ενώ σύμφωνα με μαρτυρία που έχει η αστυνομία από διερχόμενους το ατύχημα έγινε με άλλο τρόπο. Το ατύχημα διερευνάται από την Τροχαία Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top