ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Καραμπόλα οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Επέμβαση Πυροσβεστικής για αποπαγίδευση οδηγού

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Καραμπόλα οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Επέμβαση Πυροσβεστικής για αποπαγίδευση οδηγού

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9/9 στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας.

Από το τροχαίο χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να αποπαγιδευτεί από το όχημα του ένας οδηγός. Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει: "Η ώρα 18:46 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας παρά την έξοδο προς Αγία Νάπα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου ‘’ Λοχία Αδάμου Αδάμου ΄΄ με ομάδα και όχημα διάσωσης. Υπήρξε σύγκρουση τριών οχημάτων και ένα όχημα ακινητοποιήθηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Ένα μόνο άτομο, ο οδηγός του οχήματος  αποπαγιδεύτηκε χωρίς την χρήση διασωστικών εργαλείων, τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με τη  Υπηρεσία Ασθενοφόρων, παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Αμμοχώστου. Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός  στους επιβαίνοντες των άλλων οχημάτων. Τη σκηνή παρέλαβε η Αστυνομία όπου και διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα". *Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top