ΛΕΜΕΣΟΣ: Απελαύνουν φροντιστή άρρωστου ηλικιωμένου - Τον χωρίζουν και από την γυναίκα του – Το «έγκλημα» που διέπραξε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απελαύνουν φροντιστή άρρωστου ηλικιωμένου - Τον χωρίζουν και από την γυναίκα του – Το «έγκλημα» που διέπραξε

Προς απέλαση βρίσκεται αλλοδαπός άντρας από την Σρι Λάνκα, ο οποίος εργαζόταν στην Κύπρο ως φροντιστής ηλικιωμένου που τρέφεται από γαστροστομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο αλλοδαπός καταδικάστηκε με 150 ευρώ πρόστιμο γιατί εργάστηκε στο γιο του εργοδότη του. Ο ίδιος συνελήφθη στις 15/9 την ώρα που φρόντιζε τον 83χρονο στο σπίτι του, στη Λεμεσό, με το αιτιολογικό ότι είχε παράνομη εργοδότηση. Το έγκλημα του 35χρονου αλλοδαπού, ήταν η βοήθεια που παρείχε στον γιο του ηλικιωμένου εργοδότη του, το 2016. Συγκεκριμένα ο ίδιος παραδέχτηκε ότι βοήθησε σε εκφόρτωση υφασμάτων μετά από άδεια που ζήτησε από τον εργοδότη του. Η Αστυνομία τον συνέλαβε με σκοπό την απέλαση του. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η γυναίκα του 35χρονου ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κύπρο. Την υπόθεση κατήγγειλε ο δικηγόρος του 35χρονου αλλοδαπού προς τον υπουργό Εσωτερικών ζητώντας του να αντιμετωπίσει το θέμα ανθρωπιστικά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE