ΑΘΛΗΤΙΚΑ

POLL: Ο MVP της 4ης αγωνιστικής βγαίνει από το κλικ σου!

POLL: Ο MVP της 4ης αγωνιστικής βγαίνει από το κλικ σου!

> style="text-align: justify"> >

Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου

Η τέταρτη «στροφή» του κυπριακού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με σπουδαία αποτελέσματα σε όλες τις βαθμίδες του βαθμολογικού πίνακα. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου φιγουράρει μόνη στην κορυφή της λίγκας, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι παραπάνω από την ΑΕΚ. H «κυρία» πέρασε πρώτη, αφού έστειλε στο καναβάτσο τον ΑΠΟΕΛ που γνώρισε οδυνηρή ήττα στην έδρα του.

Θεαματικό «τρίποντο» από τον Απόλλωνα Λεμεσού με αντίπαλο τον Ερμή, ενώ «πλούσιο» θέαμα πρόσφεραν οι παίκτες στο Αλκή – Άρης. Φυσικά, δε πρέπει να ξεχνάμε τη «μεγάλη» νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ στο πρώτο «ντέρμπι» χρονικά, και το «στραπάτσο» της Ομόνοιας στην Πάφο.

Στο πιο κάτω Poll, το Themasports σας ζητά να «βγάλετε» τον MVP της αγωνιστικής, μέσα από αυτούς που έκριναν τις αναμετρήσεις, και επιλέξαμε να σας προσφέρουμε…


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top