Εκκενώθηκε η πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στο Λονδίνο για ύποπτο αντικείμενο - Ελεγχόμενη έκρηξη

Εκκενώθηκε η πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στο Λονδίνο για ύποπτο αντικείμενο - Ελεγχόμενη έκρηξη

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (25/9) στις αρχές της Βρετανίας, μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου αντικειμένου στην πρεσβεία της Βόρειας Κορέας, στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία η Μητροπολιτική Αστυνομία έδωσε αμέσως εντολή να εκκενωθεί ο χώρος και να αποκλειστεί περιμετρικά το κτίριο. Οι πυροτεχνουργοί θεώρησαν επικίνδυνο το αντικείμενο και προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του BBC που βρίσκεται στην σκηνή, Ράνι Σίνγκχ, μια σειρά ασθενοφόρων και περιπολικών βρίσκεται στην σκηνή για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ζητήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους για την ασφάλεια τους κατά την διάρκεια της ελεγχόμενης έκρηξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.