ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Η ΕΔΥ «έδιωξε» τον γυναικολόγο Ανδρέα Πατσαλίδη από το Γενικό Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Η ΕΔΥ «έδιωξε» τον γυναικολόγο Ανδρέα Πατσαλίδη από το Γενικό Νοσοκομείο

Τελειώνει πρόωρα η καριέρα του διευθυντή της γυναικολογικής κλινικής Δρ Ανδρεά Πατσαλίδη στο Δημόσιο.

Του Φάνη Μακρίδη Η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας αποφάσισε να του επιβάλει την ποινή της αναγκαστικής αφυπηρέτησης. Όπως πληροφορούμαστε, η ΕΔΥ κοινοποίησε την ετυμηγορία της για την εν λόγω υπόθεση εντός της ημέρας (26/09). Η καταδίκη του έχει να κάνει με το γεγονός ότι ενώ ήταν γιατρός του δημοσίου, την ίδια στιγμή πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε ιδιωτικές γυναικολογικές κλινικές της επαρχίας Πάφου έναντι αμοιβής. Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Πατσαλίδης αντιμετώπιζε συνολικά 28 κατηγορίες, παραδεχόμενος τις 22 εξ αυτών. Οι υπόλοιπες έξι αποσύρθηκαν. Οι 11 από τις κατηγορίες στις οποίες παραδέχθηκε ενοχή είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι ιδιώτευε, ενώ οι υπόλοιπες είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι με τη στάση του έπληττε το κύρος της δημόσιας υπηρεσίας. Τη Νομική Υπηρεσία εκπροσώπησε ενώπιον της διαδικασίας της ΕΔΥ ο Ανδρέας Αριστείδης, ενώ τον Δρ Ανδρέα Πατσαλίδη ο δικηγόρος Ανδρέας Δημητριάδης. Η απόφαση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας λήφθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ κοινοποιήθηκε εντός της ημέρας (26/09).  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top