ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ τιμούν τον μεγάλο Γιάννη Σκοπελίτη

Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ τιμούν τον μεγάλο Γιάννη Σκοπελίτη

> style="text-align: justify"> >

Ο Γιάννης Σκοπελίτης, είναι ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε για χρόνια τις φανέλες Κυπριακών ομάδων και κυρίως της Λάρνακας, αφού αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ανόρθωση, ενώ έπαιξε και για λογαριασμό της ΑΕΚ και της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Ελλαδίτης, στα χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτούς τους συλλόγους, πονούσε για την φανέλα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο πάντα έδινε το 100% των δυνατοτήτων του. Φυσικά η αξία του ποδοσφαιριστή αυτού αναγνωρίστηκε αρκετές φορές από τους οπαδούς των ομάδων που αγωνίστηκε, και ο Γιάννης Σκοπελίτης αγαπήθηκε από τους φίλους των ομάδων αυτών όσο κανείς άλλος.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και η Νέα Σαλαμίνα δεν ξεχνούν την τιμή και την προσφορά του Γιάννη Σκοπελίτη και ετοιμάζουν φιλικό προς τιμή αυτού του σπουδαίου ποδοσφαιριστή που πέρασε από τα Κυπριακά γήπεδα.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top