ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πως έφτασαν στα ίχνη του 44χρονου ΕΠΥ – Δεν αποκλείεται να βρήκε το νήμα για ξήλωμα κυκλώματος η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πως έφτασαν στα ίχνη του 44χρονου ΕΠΥ – Δεν αποκλείεται να βρήκε το νήμα για ξήλωμα κυκλώματος η Αστυνομία

Δεν παραδέχεται και δεν απαντά στις ερωτήσεις των ανακριτών ο 44χρονος ΕΠΥ που συνελήφθη μετά την πρόσφατη διπλή βομβιστική επίθεση στο όχημα αλλά και το αυτοκίνητο 57χρονης στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες  μας ο 44χρονος που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά από το 1998 πιθανόν να σχετίζεται με πολλά «χτυπήματα» του υποκόσμου το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό. Πέραν από την βόμβα στο Ζακάκι, ο φερόμενος ως δράστης εμπλέκεται και στον εμπρησμό της μπυραρίας Challenger στην περιοχή Αγίου Ιωάννη ενώ πιθανόν το DNA του να ταυτιστεί και με άλλες εγκληματίες ενέργειες. Όπως πληροφορούμαστε η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του αξιοποιώντας υλικά από κάμερες που είχε εγκατεστημένο στο σπίτι της η 57χρονη και σε αυτό φαινόταν το μέσο διαφυγής του 44χρονου, μια μοτοσικλέτα συγκεκριμένης μάρκας και χρώματος η ίδια με αυτή που έδρασε και πριν από ένα περίπου χρόνο στον εμπρησμό της μπυραρίας ενώ ο ΕΠΥ που είχε κλητευθεί και τότε για κατάθεση ως ύποπτος, έδωσε δείγμα DNA το οποίο ταιριάζει με το νέο του χτύπημα. Δεν αποκλείεται το ΤΑΕ Λεμεσού να βρήκε την άκρη του νήματος για ξήλωμα κυκλώματος που εμπλέκεται σε σειρά εγκληματικών ενεργειών με το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω να είναι πως βρισκόμαστε μπροστά σε πολύ θετικές εξελίξεις.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top