Το “ντέρμπι” στο Δ.Σ και όλο το παρασκήνιο…

Το “ντέρμπι” στο Δ.Σ και όλο το παρασκήνιο…

Δεν είναι μυστικό πλέον ότι στη ψεσινή συνεδρία του Δ.Σ. τέθηκε θέμα αντικατάστασης του Λιάσου Λουκά. Μερικά μέλη, όχι μόνο ψήφισαν να διακοπεί πρόωρα η συνεργασία με τον νεαρό προπονητή, αλλά είχαν έτοιμο και το διάδοχο του.

Ακόμα κι ο πρόεδρος Θουκής Θουκυδίδης, είχε εκφράσει τον προβληματισμό του, για το πόσο ωφέλιμο θα ήταν να παραμείνει ο Λιάσος, αλλά όταν ολοκληρώθηκε η συνεδρία έδωσε το μήνυμα ότι πρέπει να σεβαστούν όλοι τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Βασικά από τα 11 παρόντα μέλη, οι έξι τάχθηκαν υπέρ της παραμονής του προπονητή και οι άλλοι πέντε ότι η ομάδα χρειάζεται αλλαγή.

Αυτό που ενόχλησε όσους ήταν υπέρ της παραμονής του Λιάσου Λουκά, ήταν οι διαρροές προς τα ΜΜΕ όλων όσων συζητήθηκαν στην ψεσινή συνεδρία.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE