Η επιλογή της Ανόρθωσης, η Βιγιαρεάλ και το ενδιαφέρον των Ελβετών

Η επιλογή της Ανόρθωσης, η Βιγιαρεάλ και το ενδιαφέρον των Ελβετών

O Ισραηλινός τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Αριέλ Αρούς βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας, για τα παιχνίδια με το Λίχτεσταιν και την Ισπανία, τα οποία είναι στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κύπελλου του 2018, που θα διεξαχθεί στην Ρωσία.

Ο πορτιέρο της «Κυρίας» ήταν στο πάνελ της συνέντευξη τύπου πριν από κάθε παιχνίδι και στις δηλώσεις που έκανε ήταν αρκετά αποκαλυπτικός. Ο Αρούς μίλησε για την απόφαση του να έρθει στο νησί μας για λογαριασμό της Ανόρθωσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έφτασε να κλείσει σε Ισπανικό σύλλογο στο παρελθόν, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να πει και για το ενδιαφέρον των Ελβετών γι αυτόν.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE εικόνα: Ανακοίνωσε πενταμερή για το Κυπριακό ο Γκουτέρες

LIVE εικόνα: Ανακοίνωσε πενταμερή για το Κυπριακό ο Γκουτέρες

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:15 η κοινή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στην προστατευμένη από τα ΗΕ περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE