ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ: Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονη – Στο νοσοκομείο δύο ανήλικα παιδιά

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ: Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονη – Στο νοσοκομείο δύο ανήλικα παιδιά

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 22χρνονη κάτοικος Λεμεσού η οποία επέβαινε σε ένα από τα τέσσερα οχήματα που εμπλέκονται στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10) στον δρόμο Λεμεσού - Καλού Χωριού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος, στον δρόμο Λεμεσού – Καλού Χωριού (με βόρεια κατεύθυνση προς το Καλό Χωριό) έχοντας ως συνοδηγό την 22χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος (ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση) έχοντας ως επιβάτες στα πίσω καθίσματα τα δύο ανήλικα παιδιά του. Δείτε επίσησης: ΛΕΜΕΣΟΣ – ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ: Σοβαρό τροχαίο με τέσσερα οχήματα- Τραυματίες στο Γεν. Νοσοκομείο με ασθενοφόρο Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 23χρονου συγκρούστηκε πλαγίως με τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμο, ενώ το αυτοκίνητο του 36χρονου ακινητοποιήθηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Τέταρτο αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος και το οποίο ακολουθούσε το αυτοκίνητο του 36χρονου δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα να κτυπήσει με το μπροστινό μέρος το αυτοκίνητο του 23χρονου. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν όλοι επιβαίνοντες των τεσσάρων οχημάτων και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 22χρονη υπέστη θλάση εγκεφάλου, θλάση πνευμόνων και κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. Η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως κρίσιμη. Ο 23χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και εκτός κινδύνου. Όλοι οι υπόλοιποι τραυματίες έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν, εκτός των δύο ανήλικων παιδιών τα οποία κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους. Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις. *Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top