ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο βυθό – Απρόσμενη συνάντηση δυτών με φαλενοκαρχαρία το μεγαλύτερο ψάρι του πλανήτη - VIDEO

Τρόμος στο βυθό – Απρόσμενη συνάντηση δυτών με φαλενοκαρχαρία το μεγαλύτερο ψάρι του πλανήτη - VIDEO

Ένα δραματικό βίντεο από το αρχείο τους Newsflare δείχνει την απρόσμενη συνάντηση φαλαινοκαρχαρία με δύο δύτες στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο Chris Coates, ο ένας εκ των δύο δυτών κινηματογραφούσε έναν άλλο δύτη, κοντά στο νησί Ascension τον Ιούλιο του 2014 Ο Chris, είχε προσηλωθεί στην κινηματογράφηση, γεγονός που δεν του επέτρεψε να εντοπίσει έγκαιρα τον τεράστιο καρχαρία που τον πλησίαζε από πίσω αλλά για καλή του τύχη τον προειδοποίησε ο άλλος δύτης, λίγο πριν τον συγκρουστεί πάνω του. Σύμφωνα με τον εικονολήπτη του εν λόγο βίντεο, ο ίδιος δέχθηκε ένα γερό χτύπημα στον κάτω κορμό του και το κεφάλι από το ραχιαίο πτερύγιο του καρχαρία, αλλά ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός, ενώ η απρόσμενη αυτή συνάντηση δεν φαίνεται να τον πτόησε καθόλου αφού καταδύθηκε ξανά την επόμενη μέρα. Οι φαλενοκαρχαρίες είναι ένας τύπος βραδέως μετακινούμενου καρχαρία και είναι το μεγαλύτερο γνωστό είδος ψαριών, ενώ σύμφωνα με την Wikipedia τρέφονται κυρίως, αν όχι αποκλειστικά, με πλαγκτόν, τα οποία είναι μικροσκοπικά φυτά και ζώα, αν και σε σειρά του BBC Planet Earth φαίνεται ότι τρώει από ένα κοπάδι μικρών ψαριών. Δείτε το εν λόγο βίντεο όπως αναδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Liveleak:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top