ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαήμερη για τον εμπρησμό των δύο οχημάτων στα Λειβάδια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαήμερη για τον εμπρησμό των δύο οχημάτων στα Λειβάδια

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, την Δευτέρα (23/10), εναντίων του 42χρονου που συνελήφθη για υπόθεση εμπρησμού δύο αυτοκινήτων στην Λάρνακα.

Ο 42χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/10, μετά από μαρτυρία που προέκυψε, κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων σχετικά με εμπρησμό δύο αυτοκινήτων, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα στις 30 Σεπτεμβρίου 2017. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 42χρονος για τη φωτιά σε δύο οχήματα Η φωτιά είχε ξεσπάσει γύρω στις 2.10π.μ. της 30ης Σεπτεμβρίου, καταστρέφοντας ολοσχερώς δύο οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από την οικία, στα Λειβάδια Λάρνακα. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΙΒΑΔΙΑ: Τους έκαψαν τα οχήματά τους έξω από το σπίτι τους- Ζημιές και στην οικία Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. *Η φωτογραφία είναι αρχείου  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top