ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Προς απόλυση το στέλεχος που προσέβαλε την Χαραλαμπίδου με σεξιστικό σχόλιο – Απολογήθηκε δημόσια

ΔΗΣΥ: Προς απόλυση το στέλεχος που προσέβαλε την Χαραλαμπίδου με σεξιστικό σχόλιο – Απολογήθηκε δημόσια

Την πόρτα εξόδου φαίνεται ότι θα δει από το κόμμα το έμμισθο στέλεχος του ΔΗΣΥ, το οποίο προέβη σε προσβλητικό και σεξιστικό σχόλιο κατά της εκπροσώπου Τύπου του Σταύρου Μαλά, Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Του Τάσου Χριστοδούλου Ο νεαρός Παναγιώτης Σαλαφώρης, λειτουργός επικοινωνίας και κοινοβουλευτικός συνεργάτης του ΔΗΣΥ, έγραψε για την Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Έτσι πρέπει να γίνονται οι δηλώσεις με λεοπαρδαλέ, βυζί έξω και στραβό σασί».   Η βουλευτής του ΑΚΕΛ αντέδρασε έντονα τονίζοντας: «Αγαπητέ Αβέρωφ είμαι σίγουρη ότι αυτή η χυδαιότητα και ο σεξισμός δεν σε εκφράζει. Είναι θλιβερό αυτή να είναι η ταυτότητα των ανθρώπων που έχεις γύρω σου ως λειτουργούς επικοινωνίας και κοινοβουλευτικούς συνεργάτες. Ηλπιζα ότι θα μπορούσαν οι εκπρόσωποι σας να με αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα και όχι κατ αυτόν τον θλιβερό τρόπο. Τουλάχιστον ο κόσμος κατανοεί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν καθοριστικές διαχωριστικές γραμμές. Όμως αν κρίνω και από τη Βουλή , υπάρχει μια παράδοση σε τέτοιες συμπεριφορές». Θλίψη και αποτροπιασμό από ΔΗΣΥ Ακολούθως, ο ΔΗΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε την εν λόγω συμπεριφορά του έμμισθου στελέχους υπογραμμίζοντας ότι θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα. Η ανακοίνωση ανέφερε συγκεκριμένα: "Εκφράζουμε θλίψη και αποτροπιασμό. Τέτοιες ενέργειες και ανάλογη νοοτροπία είναι εντελώς ξένα με τα ήθη της παράταξής μας, πλήττουν τον πολιτικό πολιτισμό που θέλουμε να χαρακτηρίζει την παρουσία μας και θίγει βεβαίως και το κοινό αίσθημα. Με τέτοια συμπεριφορά το συγκεκριμένο μέλος του προσωπικού δεν μπορεί να έχει σχέση με το κόμμα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα λάβει άμεσα τα ενδεδειγμένα μέτρα". Απολογία μετά το σάλο Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά τον σάλο το συγκεκριμένο στέλεχος της Πινδάρου απολογήθηκε στην κα. Χαραλαμπίδου δημόσια μέσα από νέα ανάρτηση σημειώνοντας: "Δημόσια οφείλω μια απολογία στην κα. Ειρήνη Χαραλαμπίδου για τον εντελώς απρεπή χαρακτήρα σημερινής μου ανάρτησης. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλω την προσωπικότητα της κας. Χαραλαμπίδου. Προφανώς παρασύρθηκα από τη δίνη του προεκλογικού κλίματος. Απολογούμαι και πάλι για το λάθος μου το οποίο εξέθεσε μάλιστα και το κόμμα μου". Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα κάνουν λόγο για απόφαση απόλυσης του από την Πινδάρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top