ΔΗΣΥ: Απέλυσε και επίσημα τον Σαλαφώρη - «Πλήρωσε» ακριβά το σεξιστικό του σχόλιο στην Χαραλαμπίδου - Η ανακοίνωση

ΔΗΣΥ: Απέλυσε και επίσημα τον Σαλαφώρη - «Πλήρωσε» ακριβά το σεξιστικό του σχόλιο στην Χαραλαμπίδου - Η ανακοίνωση

Έγινε το αναμενόμενο και ο Παναγιώτης Σαλαφώρης κοινοβουλευτικός συνεργάτης του ΔΗΣΥ και λειτουργός Επικοινωνίας στο κόμμα αποτελεί πλέον παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΗΣΥ: Προς απόλυση το στέλεχος που προσέβαλε την Χαραλαμπίδου με σεξιστικό σχόλιο – Απολογήθηκε δημόσια Το εν λόγω έμμισθο στέλεχος "πλήρωσε" το σεξιστικό του σχόλιο προς την Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Συγκεκριμένα ο ΔΗΣΥ σε μια λιτή ανακοίνωση αναφέρει: "Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανακοινώνει ότι έχει λάβει απόφαση για την διακοπή της συνεργασίας με τον κοινοβουλευτικό συνεργάτη κ. Π. Σαλαφώρη και τον τερματισμό της απασχόλησής του ως λειτουργού Επικοινωνίας στο κόμμα". Ο ίδιος είχε γράψει συγκεκριμένα: «Έτσι πρέπει να γίνονται οι δηλώσεις με λεοπαρδαλέ, βυζί έξω και στραβό σασί».  Ακολούθησε η έντονη αντίδραση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου με τον ΔΗΣΥ να εκδίδει ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι θα λάβει τα ενδεδειγμένα μέτρα που ήταν ουσιαστικά η απόλυση του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η Χαραλαμπίδου με το επίπεδο συνεργάτη του ΔΗΣΥ – «Με λεοπαρδαλέ, βυζί έξω και στραβό σασί…»    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.