LIFESTYLE

Επική γκάφα: Βράβευσαν την Βανδή και την αποκάλεσαν Βίσση! Θεϊκή η αντίδραση της Δέσποινας - VIDEO

Επική γκάφα: Βράβευσαν την Βανδή και την αποκάλεσαν Βίσση! Θεϊκή η αντίδραση της Δέσποινας - VIDEO

Η Δέσποινα Βανδή πήρε το ειδικό βραβείο που φέρει το όνομα της Σοφίας Βέμπο, στα Κορφιάτικα Βραβεία 2017. Όμως την κάλεσαν να πάρει το έπαθλο της προσφωνώντας την "Βίσση".

Η τραγουδίστρια βραβεύτηκε  μιας και πρωταγωνιστεί στο Μιούζικαλ «Mamma Mia» κάνοντας την «Ντόνα». Κατά τη διάρκεια της βράβευσης λοιπόν αντί να την αποκαλέσουν «Δέσποινα Βανδή» την είπαν «Άννα Βίσση». Η Βανδή καταχειροκροτήθηκε ανεβαίνοντας στην σκηνή με την ίδια να λέει: "Εντάξει  μου έχει ξανασυμβεί...Δεν πειράζει". Στην συνέχεια αναφέρθηκε ένα άλλο περιστατικό σε μια βραδιά ειδικά γι αυτήν, όπου όταν την κάλεσαν να την βραβεύσουν είπαν: "Ευχαριστούμε πολύ την Καίτη". Ο κόσμος έσκασε στα γέλια και χειροκροτούσε ακατάπαυστα την Βανδή, η οποία με το χιούμορ της κατάφερε να σώσει την κατάσταση. Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια και τι είπε μετά στις κάμερες για το λάθος:    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top