ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: 37χρονος μαχαίρωσε Ελληνοκύπριο μέσα στην οικία του- Τον «τιμώρησε» το Δικαστήριο

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: 37χρονος μαχαίρωσε Ελληνοκύπριο μέσα στην οικία του- Τον «τιμώρησε» το Δικαστήριο

Η εγκληματική ενέργεια διαπράχθηκε στις 28 Αυγούστου, σε οικία στην Ορόκλινη, ωστόσο η αυλαία της υπόθεσης "έπεσε" την Πέμπτη 2/11, όταν το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, επέβαλε ποινή φυλάκισης στον 37χρονο δράστη.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 2/11, ο 37χρονος δράστης Πολωνικής καταγωγής, βρέθηκε ενώπιον δικαστηρίου, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για τις κατηγορίες επίθεσης με μαχαίρι και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε Ελληνοκύπριο, σύμφωνα με την εφημερίδα "Φιλελεύθερος". Θυμίζουμε ότι ζεύγος που διαμένει στην Ορόκλινη κατάγγειλε στις 28/8 ότι δέχθηκε επίθεση από Πολωνικής καταγωγής άντρα, που διέμενε πλησίον της οικίας τους, και εισήλθε στην αυλή της οικίας, κρατώντας μαχαίρι ενώ ήταν και μεθυσμένος. Ο άντρας της οικογένειας, άνοιξε την πίσω πόρτα της οικίας, και ο αλλοδαπός αφού εισήλθε σε αυτή φωνάζοντας και κρατώντας μαχαίρι, κτύπησε τον άνδρα στο πρόσωπο. Ο σύζυγος κατάφερε τελικά να ακινητοποιήσει τον αλλοδαπό μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας. Από το κτύπημα ο Ελληνοκύπριος υπέστη τραύμα στα χείλη και μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για περίθαλψη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Μεθυσμένος αλλοδαπός εισήλθε σε οικία ζεύγους Κυπριών και μαχαίρωσε τον άντρα – Έμεναν στην ίδια γειτονιά ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top