Αυτό ισχυεί με Παπαγεωργίου…

Αυτό ισχυεί με Παπαγεωργίου…

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου διανυεί μια πολύ καλή σεζόν με τα χρώματα του Εθνικού Άχνας.

Ο 20χρονος μέσος είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας του Εθνικού και όπως είναι φυσιολογικό με τις εμφανίσεις του έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του νησιού. Αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμαι είναι ότι ο Παπαγεωργίου έχει ως προτεραιότητά του την ομάδα της Άχνας και θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή στο μυαλό του διεθνή με την Ελπίδων Γιώργου Παπαγεωργίου είναι μόνο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του και κλείνει τα αυτία του στις όποιεσδήποτε σειρήνες και αν ακούγονται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE