ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να τον δικαιώσει…

Να τον δικαιώσει…

Όλες αυτές τις μέρες γίνεται μια συζήτηση για το ποιος θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας. Στην αποστολή πάντως που ανακοινώθηκε χθες (16/11) παρατηρήσαμε ότι μέσα είναι και οι τρεις τερματοφύλακες, ο Παναγή, ο Χριστοδούλου αλλά και ο Φελτχούιζεν.

Όλες οι ενδείξεις είναι με το μέρος του Ολλανδού για να φορέσει φανέλα βασικού κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Συνεπώς αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Φελτχούιζεν θα πάρει ξανά την ευκαιρία του από τον Πάμπο Χριστοδούλου και στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Με αυτό το δεδομένο κι αν συμβεί κάτι τέτοιο τελικά, ο πορτιέρο από την χώρα της τουλίπας θα πρέπει να δείξει τον καλύτερο του εαυτό έτσι ώστε να δικαιώσει τον προπονητή του αλλά και τον κόσμο της Ομόνοια, ο οποίος έχασε την εμπιστοσύνη του με κάποια λάθη που είδε να κάνει.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top