LIFESTYLE

Το αυτό - τρολάρισμα του Νικόλα Ιωαννίδη για την ατάκα του «Όχι τώρα - Όχι τώρα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το αυτό - τρολάρισμα του Νικόλα Ιωαννίδη για την ατάκα του «Όχι τώρα - Όχι τώρα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετά την σάτιρα του Πατσαλίδη στο "Λούης Night Show" με την περιβόητη ατάκα του Νικόλα Ιωαννίδη στην εκπομπή του "Αλλά-ζω" το παγκύπριο ασχολήθηκε μαζί του και ο στιλίστας ενώ στην αρχή φάνηκε να ενοχλήθηκε, πλέον δείχνει να το απολαμβάνει.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του TvOne σε πρόσφατή του συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεώρες μίλησε για το γεγονός λέγοντας: «Βεβαίως και ήταν σκηνοθετημένο αυτό το στιγμιότυπο. Από τη στιγμή που έχω έναν εξαιρετικό σκηνοθέτη, που έχει δουλέψει στην Αγγλία και στην Ελλάδα και πηγαίναμε με τη φιλοσοφία του ριάλιτι, το σκηνοθέτησε, ναι». Και συνέχισε: «Κι επειδή όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί "καλαμαρίζαμε", έχω να σου πω ότι αυτό έγινε γιατί υπήρχε η σκέψη η εκπομπή να πάει στην Ελλάδα. Όμως, επειδή τελικά δε θα γίνει, με είδατε στις τελευταίες εκπομπές να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ο Νικόλας που όλοι γνωρίζουν. Δεν είμαι η Βίκυ Καγιά, που μπορεί άνετα να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Είμαι ο Νικόλας και όπως κάνω κουβέντα σε ένα καφέ, έτσι θα μιλήσω στην τηλεόραση». Πλέον όμως ο Νικόλας Ιωαννίδης αυτοτρολάρεται αφού ανέβασε στο instagram του ένα insta story όπου ένας άντρας κάνει την χαρακτηριστική κίνηση του Νικόλα και την λεζάντα: "Ευχαριστώ την apple για το εικονίδιο του Οχι Τώρα Όχι Τώρα". Παρακάτω ακολουθεί το απόσπασμα από την εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

365 ημέρες τον χρόνο στην στάνη και το άρμεγμα – Κύπρια άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία

«Αβέρτα» υπερωρίες οι Κύπριοι εργαζόμενοι – 1 στους 10 δουλεύουν πάνω από 49 ώρες την εβδομάδα

Δάκρυα χαράς στο J2US: Η επί σκηνής πρόταση γάμου - Δείτε βίντεο

Είχαν Άγιο - Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Πρόλαβαν να εξέλθουν τρία πρόσωπα

Νυκτοβάτες φαίνεται να έβαλαν φωτιά στον ιππόδρομο Λευκωσίας

Σοφία Χατζηπαντελή: «Ρίχνει» το instagram ποζάροντας ημίγυμνη για... τα γενέθλιά της



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top