ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λύγισε στον αέρα εκπομπής η κα. Έφη- Έχασε την κόρη της από καρκίνο - «Θα πεθάνουμε όλοι...» VIDEO

Λύγισε στον αέρα εκπομπής η κα. Έφη- Έχασε την κόρη της από καρκίνο - «Θα πεθάνουμε όλοι...» VIDEO

Στην εκπομπή "Ενημέρωση Τώρα" όπου την Παρασκευή 17/11 ασχολήθηκε με το θέμα του καρκίνου, η κα. Έφη από την Αμμόχωστο, επικοινώνησε τηλεφωνικά ώστε να διηγηθεί τη δική της ιστορία που πέρασε όταν έχασε την κόρη της από την εν λόγω ασθένεια. 

Η κα. Έφη, έχασε την κόρη της όταν σε ηλικία 31 ετών, προσβλήθηκε από τον καρκίνο του τραχήλου, όπως ανάφερε, αφήνοντας πίσω της ένα μικρό παιδί. Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι λόγοι που μπορεί κάποιος να προσβληθεί από την εν λόγω ασθένεια, θα μπορούσε να ήταν το άγχος ή το φαγητό, όμως η κα. Έφη διαφώνησε εν μέρη, αφού όπως εξήγησε, η κόρη της ήταν υπό πίεση και έτρωγε πολύ λίγα πράγματα, ωστόσο διαγνώσθηκε με καρκίνο. «Εγώ πιστεύω, τον καρκίνο τον έχουμε όλοι...», είπε η κα. Έφη, ενώ πρόσθεσε ότι, «σε κάποια φάση της ζωής μας θα εμφανιστεί σε όλους μας», και με τρεμάμενη φωνή συμπλήρωσε «θα πεθάνουμε όλοι μας, εγώ έτσι πιστεύω, δεν έχει τίποτε υγιεινό για να φάεις». Η ιστορία της κας Έφης, δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε την παρουσιάστρια της εκπομπής, αφού όπως "πρόδωσε" η έκφραση του προσώπου της Νατάσας Ιωάννου, ένιωσε τον πόνο της γυναίκας, καθώς εξιστορούσε τα γεγονότα.  Nα αναφέρουμε ότι στην εκπομπή καλεσμένος ήταν ο κ. Γιώργος Μαρκουλής, Δόκτορας Ιατρικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ο οποίος ανέλυσε το θέμα "Διατροφή και Υγεία" και πρότεινε τρόπους για να βελτιώσει κάποιος το ανοσοποιητικό του σύστημα. Στην εκπομπή δινόταν η ευκαιρία στους τηλεθεατές να παρέμβουν τηλεφωνικώς, έτσι ώστε να θέσουν τα δικά τους ζητήματα επί του θέματος. Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή "Ενημέρωση Τώρα": https://www.youtube.com/watch?v=6QmGGW0ZGjQ  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top