ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομάδα παρακαλά το… Pornhub για να γίνει χορηγός! (pics)

Ομάδα παρακαλά το… Pornhub για να γίνει χορηγός! (pics)

Μήνυμα στην γνωστή ερωτική ιστοσελίδα Pornhub, προκειμένου να γίνει χορηγός σε ομάδα ράγκμπι, έστειλε ένα μέλος αυτής.

Η ερωτική ιστοσελίδα Pornhub είναι μια ερωτική ιστοσελίδα η οποία έχει εξελιχτεί, σε μεγάλο brandname, το οποίο εκτός από τα ερωτικά βίντεο που ανεβάζει για να ικανοποιεί τόσο τον αντρικό όσο και τον γυναικείο πληθυσμό, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του.

Είναι σπόνσορας σε ομάδες extreme sports, δημιουργεί βίντεο για άτομα με μειωμένη ορατότητα, ενώ πριν από μερικές μέρες προχώρησε στο άνοιγμα του πρώτου του καταστήματος.

Ωστόσο, έχει στα χέρια του μια ακόμα πρόταση, για να επεκτείνει τις δραστηριότητες του. Στο sections του σάιτ υπάρχει η κατηγορία feedback, όπου οι χρήστες του σάιτ καταθέτουν τις προτάσεις τους σχετικά με τις βελτιώσεις που θεωρούν ότι πρέπει να γίνουν, αλλά και μερικά ακόμα αιτήματα που συγκεντρώνουν ψήφους.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε την εμφάνιση του ένα αίτημα, που έγινε viral καθότι προέρχεται από μια ομάδα ράγκμπι, η οποία ζητά από το εν λόγω σάιτ να γίνει χορηγός της προκειμένου αυτή να συμμετάσχει Small College National Championship.

«Γεια σου, είμαι μέλος μίας ομάδας ράγκμπι στην Φλόριντα και ψάχνουμε απεγνωσμένα για σπόνσορες. Σκεφτήκαμε οτι το Pornhub θα ήταν μία καλή επιλογή από τη στιγμή που όλη η ομάδα το χρησιμοποιεί συχνά», ανέφερε χαρακτηριστικά το εν λόγω μήνυμα.

Σύμφωνα με το έγγραφο το οποίο εστάλη, οι χορηγίες είναι τεσσάρων κατηγοριών . Από 100 μέχρι 249 δολάρια, από 250 μέχρι μέχρι 499, από 500 μέχρι 750 δολάρια και από 750 μέχρι 1000 δολάρια.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top