ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη νεαρός για παιδική πορνογραφία – Τα ύποπτα αντικείμενα που βρέθηκαν στο όχημα του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη νεαρός για παιδική πορνογραφία – Τα ύποπτα αντικείμενα που βρέθηκαν στο όχημα του

Υπόθεση κατοχής και διανομής παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, για την οποία την Τρίτη 28/11, στην επαρχία Λευκωσίας, συνελήφθη 25χρονος.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία και εξετάσεις που έγιναν, μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν χθες σε έρευνα της κατοικίας του 25χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, ενώ με τη συγκατάθεση του 25χρονου τα μέλη της Αστυνομίας ερεύνησαν και το αυτοκίνητο του.

Κατά την έρευνα τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και κατάσχεσαν για σκοπούς εξετάσεων αριθμό φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, αριθμό κινητών τηλεφώνων και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία ο 25χρονος είχε πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου.

Ο 25χρονος συνελήφθη στη συνέχεια γύρω στις 2.00μ.μ., βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.