ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστολή ποινικής δίωξης του Γιάννου Λακκοτρύπη – Αίτημα σε ΔΗΚΟ για επαναδραστηριοποίηση

Αναστολή ποινικής δίωξης του Γιάννου Λακκοτρύπη – Αίτημα σε ΔΗΚΟ για επαναδραστηριοποίηση

Επιστολή στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, απέστειλε σήμερα το Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, Γιάννος Λακκοτρύπης, με την οποία καλεί τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ να ανακαλέσει την απόφασή της, ημερομηνίας 19/8/2017, η οποία ανέστελλε τη συμμετοχή του στα συλλογικά όργανα του κόμματος, μέχρι την ολοκλήρωση της ποινικής υπόθεσης, που εκκρεμούσε εναντίον του.

Στην επιστολή του ο κ. Λακκοτρύπης πληροφορεί τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ πως ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε την αναστολή της ποινικής δίωξης εναντίον του, επειδή αποφάνθηκε τελικά ότι ο Νόμος δεν τυγχάνει εφαρμογής στην περίπτωσή του και γιατί όπως συμπληρώνει δεν είχε υποχρέωση για λήψη άδειας από την αρμόδια επιτροπή για εργασία στον ιδιωτικό τομέα.

«Απόφαση, που συμφωνεί απόλυτα με τη γνωμάτευση του δικού σας δικηγορικού γραφείου, που δόθηκε στην Αρχή Λιμένων Κύπρου στις 22/2/2017, υπό την ιδιότητα του γραφείου σας ως νομικού συμβούλου της Αρχής», σημειώνει στην επιστολή του προς τον κ. Παπαδόπουλο.

Ο κ. Λακκοτρύπης απαιτεί όπως η Γραμματεία του ΔΗΚΟ ανακαλέσει την απόφαση της και εκδώσει σχετική ανακοίνωση μέσω των ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί «ο ίδιος εκκωφαντικός τρόπος και κρότος που είχατε κάνει τότε, όταν ερήμην μου αποφασίσατε».

«Αυτό εξάλλου απαιτεί, όχι μόνο η πολιτική ηθική, αλλά και η ιδεολογία του ΔΗΚΟ, μέσω του τρίπτυχου της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης», καταλήγει.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top