ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: 28χρονος πριν περάσει από σωματικό έλεγχο πέταξε ύποπτο σακουλάκι στα σκουπίδια - Τον κατάλαβαν οι αστυνομικοί

ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: 28χρονος πριν περάσει από σωματικό έλεγχο πέταξε ύποπτο σακουλάκι στα σκουπίδια - Τον κατάλαβαν οι αστυνομικοί

Στην σύλληψη νεαρού  ηλικίας 28 ετών προχώρησε τοβράδυ της Κυριακής 3/12 η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κατοχής και χρήσης ναρκωτικών .

Σύμφωνα με την Αστυνομία η  σύλληψη του 28χρονου έγινε στο αεροδρόμιο Πάφου  κατά την αναχώρηση του και  την ώρα που πέρασε από σωματικό έλεγχο όταν εθεάθηκε να πετάει σε κάλαθο απορριμάτων ένα σακουλάκι το οποίο όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια περιείχε μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας που εκτιμάται να είναι κοκαΐνη.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στην οικία του 28χρονου όπου εντοπίστηκε ένα χειροποίητο τσιγάρο με ίχνη φυτικής ύλης κάνναβης και ένα γραμμάριο ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης σε χαρτομάντιλο.

Ανακρινόμενος ο 28χρονος που κατάγεται από τη Γεωργία παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά τα κατείχε για  δική του χρήση.

Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση. 

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE