ΛΕΜΕΣΟΣ: Μοτοσικλετιστής στο Γεν. Νοσοκομείο με ασθενοφόρο – Τροχαίο στην πιο εμπορική οδό της πόλης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μοτοσικλετιστής στο Γεν. Νοσοκομείο με ασθενοφόρο – Τροχαίο στην πιο εμπορική οδό της πόλης

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μεταφέρθηκε μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο με αυτοκίνητο που σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τρίτης 5/12.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα στην οδό Ανεξαρτησίας στην Λεμεσό, κοντά στο Διοικητήριο.

Αμέσως μετά το τροχαίο, κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, ενώ μέλη της Τροχαίας Λεμεσού βρίσκονται στη σκηνή και διεξάγουν έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μοτοσικλετιστής ήταν διανομέας καφέδων (delivery), ενώ στο ατύχημα φέρεται να ενεπλάκη όχημα του Δήμου.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE