ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι συνέπειες του αποκλεισμού και η επόμενη μέρα

Οι συνέπειες του αποκλεισμού και η επόμενη μέρα

Η ΑΕΛ δέχθηκε οδυνηρή ήττα-σοκ από την Αγία Νάπα στο κύπελλο με 2-1 και αποκλείστηκε πρόωρα από τον θεσμό.

Οι στιγμές είναι δύσκολες για όλους στη Λεμεσιανή ομάδα, η οποία κάθε χρόνο έχει ως στόχο να φτάσει μέχρι το τέλος στον συγκεκριμένο θεσμό, αλλά είναι φανερό πως… δεν την πάει καθόλου, έχοντας χάσει θυμίζουμε, έξι τελικούς σε ισάριθμες συμμετοχές, από το 2003 μέχρι και το 2015.

Οι στιγμές είναι δύσκολες, αλλά η γνώμη μας είναι πως δεν ήρθε και η καταστροφή από τον σημερινό αποκλεισμό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχει αντίκτυπο στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η ΑΕΛ κάνει μία αξιολογη πορεία και βρίσκεται στα ψηλά.

Ναι, πλήγωσε τους πάντες ο σοκαριστικός αποκλεισμός, θα στοιχίσει και οικονομικά στην ομάδα (πέρα από το θέμα πρεστίζ), αφού όσο πιο μακριά έφτανε στο θεσμό, θα έβαζε χρήματα στα ταμεία της από τις εισπράξεις των εισιτηρίων, όμως υπάρχει και η επόμενη μέρα.

Στο κάτω-κάτω, υπάρχει πολύς κόσμος που λέει πως από τη στιγμή που δεν ήταν ούτε και φέτος γραφτό της ΑΕΛ να κατακτήσει αυτό το “καταραμένο” τρόπαιο, καλύτερα που αποκλείστηκε νωρίς, για να στρέψει την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, παρά να έφτανε για παράδειγμα σε ακόμα έναν τελικό και το σερί των αποτυχιών να ανέβαινε στο νούμερο 7.

Αυτη η προσέγγιση βέβαια (με την οποία παρεμπιπτόντως συμφωνούμε) δεν “χρυσώνει” σε καμία περίπτωση το “χάπι” του… σοκαριστικού αποκλεισμού, όμως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ρεαλισμό και ψυχραιμία απ΄ όλους, για να μην υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες στο πρωτάθλημα.

Και το κυριότερο, δεν θα πρέπει να απομακρυνθούν από το γήπεδο αυτοί οι περίπου 3000 πιστοί οπαδοί της ΑΕΛ, οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Τσίρειο, είναι πάντα εκεί στα τσιμέντα της εξέδρας…

Εννοείται πως αυτός ο αποκλεισμός θα φέρει γκρίνια και καταστροφολογία, κυρίως στα social media, όμως ξανατονίζουμε πως υπάρχει και επόμενη μέρα, όσο “σκληρή” κι αν είναι τη δεδομένη στιγμή.

Ευθύνες υπάρχουν, αλλά δεν φταίει μόνο ο προπονητής, αλλά και οι παίκτες, οι οποίοι έπαιζαν με τη “φωτιά” σε όλο το ματς και στο τέλος “κάηκαν”…

Αυτό το “χαστούκι” πάντως, ίσως να έχει μακροπρόθεσμα οφέλη στη Λεμεσιανή ομάδα, υπό την έννοια ότι στο μέλλον θα είναι (λογικά) πιο “υποψιασμένοι” σε τέτοια παιχνίδια και θα έχουν αντιληφθεί άπαντες ότι οι νίκες και οι προκρίσεις, δεν έρχονται με τις… φανέλες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top