Σοβαρό τροχαίο για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό- Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα - «Ζω από θαύμα» VIDEO

Σοβαρό τροχαίο για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό- Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα - «Ζω από θαύμα» VIDEO

Σοβαρό τροχαίο είχε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός επέστρεφε το βράδυ της Πέμπτης 7/12 στο σπίτι της στην Γλυφάδα και το όχημά της συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο.

Η Βάνα Μπάρμπα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σύμφωνα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Φτιάξε Καφέ να στα Πω».

Η ηθοποιοός διαγνώσθηκε από τους γιατρούς με σοβαρή διάσειση, κάταγμα στη μέση και μερικά σπασμένα πλευρά.
 
Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της στο protothema.gr δηλώνει πως ζει από θαύμα, ενώ παραδέχεται πως εκείνη έφταιγε, καθώς πέρασε με Stop. 
 
«Αν δείτε το αυτοκίνητο θα καταλάβετε. Ζω από θαύμα και ευχαριστώ το Θεό που δεν έμεινε το παιδί μου ορφανό. Εγώ φταίω! Πέρασα με Stop και χτύπησα ένα άλλο αυτοκίνητο που το οδηγούσε μια γυναίκα. Εκείνη με έβγαλε λιπόθυμη από το αυτοκίνητο. Έπαθα σοβαρή διάσειση και κάταγμα λεκάνης, είμαι με πατερίτσες. Ευτυχώς η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα».  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει το δικό του σχόλιο με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε με φόντο την θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE