ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χτυπάει» την πόρτα του Erdal Rakip o ΑΠΟΕΛ

«Χτυπάει» την πόρτα του Erdal Rakip o ΑΠΟΕΛ

Οι ομάδες του νησιού μας σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να εντείνουν τις προσπάθειες τους για ενίσχυση τους, καθώς ως γνωστόν θα ανοίξει το παράθυρο των μεταγραφών της χειμερινής περιόδου.

Επιμέλια:Παναγιώτης Τούμπας

Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ μάλιστα ήδη άρχισαν να βολιδοσκοπούν ποδοσφαιριστές και να τους «ψήνουν» για να έρθουν να αγωνιστούν με την «γαλαζοκίτρινη» φανέλα, ανάμεσα σε αυτούς και έναν 21χρόνο Σουηδό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται ότι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει αρκετά «ζεστά» ο ΑΠΟΕΛ, είναι κι αυτή του Σουηδού μέσου Erdal Rakip, o οποίος από το 2013 αγωνίζεται με την φανέλα της Malmo FF.

O 21χρόνος ποδοσφαιριστής (13/2/1996) είναι εν ενεργεία διεθνής με την U21 ενώ έχει αγωνιστεί και με τις πιο μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Rakip μετράει 90 συμμετοχές και 11 γκολ στο πρωτάθλημα, 14 συμμετοχές στο κύπελλο, αλλά και 18 αγώνες σε Europa και Champions League (τo 2015/16 στους ομίλους του Champions League).

Στο φετινό πρωτάθλημα ο Rakip αγωνίστηκε σε 27 ματς, ενώ κατάφερε να δεί δίχτυα 8 φορές. Με την φανέλα της Malmö FF ο Σουηδός ποδοσφαιριστής πανηγύρισε το πρωτάθλημα το 2013, 2014, 2016, 2017 και το κύπελλο το 2014.

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Rakip λήγει τέλος του χρόνου, με την ομάδα του να του ασκεί αφόρητη πίεση για να παραμείνει στον σύλλογο. Ωστόσο φαίνεται ότι οι επαφές ΑΠΟΕΛ και ποδοσφαιριστή είναι σε προχωρημένο στάδιο και οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν το όλο σκηνικό.

Τέλος να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Σουηδός μέσος, αυτόματα ο Φαρίας θα τεθεί εκτός πλάνων από τον ΑΠΟΕΛ, αφού και οι δυο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται ακριβώς στην ίδια θέση.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top