Οι 20 του Γιώργου Δώνη για το ματς με Νέα Σαλαμίνα (χωρίς Καρλάο και Εφραίμ)

Οι 20 του Γιώργου Δώνη για το ματς με Νέα Σαλαμίνα (χωρίς Καρλάο και Εφραίμ)

Ο ΑΠΟΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού της 16ης αγωνιστικής κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο ΓΣΠ για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Αποστολή:

Pérez, Gudiño, Αλεξάνδρου, Lago, Βούρος, Μερκής, Morais, Vinícius, Farías, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Zahid, Ebecilio, Bertoglio, Sallai, Poté, De Camargo, Grubač.

Νέα προπόνησης:

Φυσιοθεραπεία έκανε σήμερα ο Carlão. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Ιωάννου και ολοκλήρωσε με ατομικό. Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι Milanov και Waterman.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE