Η δυνατή ατάκα του Τιμούρ στον Τζιωνή…

Η δυνατή ατάκα του Τιμούρ στον Τζιωνή…

Ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας, κ. Αντώνης Τζιωνής έχει την τιμητική του στο φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στο Τσίρειο στάδιο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως αντιλαμβάνεστε, όλοι ασχολούνται με τη θέση που παίρνει εντός αγωνιστικού χώρου… Αρχικά, σχολίασε ο Μάριος Χαραλάμπους λέγοντας ότι: «Ο Τζιωνής θα παίξει; Αν ναι, φαντάζομαι στα αριστερά». 

Έπειτα, πήρε τη σκυτάλη ο Τιμούρ Κετσπάγια που ήταν ιδιαιτέρως «καυστικός», όπως το συνηθίζει άλλωστε… «Πρόεδρε πήγαινε και λίγο δεξιά. Μονό αριστερά πας». Φυσικά, τα γέλια «ακούστηκαν» σε ολόκληρο το στάδιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.