Δεν σκόραρε ο Τολεμές και δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί!

Δεν σκόραρε ο Τολεμές και δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί!

Τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά και τις λίγες μέρες άδεια που τους έδωσε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Οι παίχτες γεμίζουν μπαταρίες για να γυρίσουν δριμύτεροι και να προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τους στόχους που έθεσε η ομάδα από την αρχή της σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής που πραγματικά…βγάζει φωτιές στο φετινό μας πρωτάθλημα είναι ο Φλοριάν Τολεμές. Ο Γάλλος επιθετικός έχει πετύχει μέχρις στιγμής 15 τέρματα σε 17 αγώνες πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ όμως δείχνει να έχει μεγάλη εξάρτηση από τον Τολεμές και αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν είπαμε ότι στις ομάδες δεν υπάρχουν παίχτες-κλειδιά όμως πρέπει να βρει και άλλους σκόρερ η ομάδα της Λάρνακας.

Ενδεικτικό ότι στα τελευταία δυο ματς οι κιτρινοπράσινοι δεν κέρδισαν (Ερμή εντός και ΑΕΛ εκτός) και έφερε δυο ισοπαλίες. Κοινό στοιχείο και των δυο αγώνων είναι ότι ο Φλοριάν Τολεμές δεν σκόραρε σε κανένα από τα δυο τελευταία παιχνίδια και έτσι η ΑΕΚ απώλεσε τέσσερις βαθμούς από τους έξι που μπορούσε να πάρει. Όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ευελπιστούν ότι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων το 2018 ο Γάλλος θα επανέλθει στα γκολ και η ομάδα στις νίκες.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.