ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ήρθε από τα Κατεχόμενα φορτωμένος τσιγάρα – Δεν πρόλαβε να φτάσει σπίτι του

Ήρθε από τα Κατεχόμενα φορτωμένος τσιγάρα – Δεν πρόλαβε να φτάσει σπίτι του

Στην κατάσχεση 48 συσκευασιών αδασμοαφορολογήτων τσιγάρων, προέβησαν το Σάββατο 23/12 λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, μετά από έλεγχο της Αστυνομίας σε όχημα, στο κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Ο οδηγός του οχήματος προχώρησε τελικά σε εξώδικο διακανονισμό της υπόθεσης, καταβάλλοντας €7.500.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου αφού εντόπισαν την ποσότητα τσιγάρων, κάλεσαν στη σκηνή λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

Αυτοί με τη σειρά τους διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 48 συσκευασίες τσιγάρων των 200 τεμαχίων (23 Χ 200 τεμάχια μάρκας VV1 και 25 Χ 200 τεμάχια μάρκας MM) τα οποία δεν έφεραν τις απαιτούμενες σημάνσεις για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, ένδειξη ότι αυτά είναι αφορολόγητα.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, οι οποίοι προέβηκαν και στη κατάσχεση τόσο των τσιγάρων που εντοπίστηκαν, η δασμοφορολογική επιβάρυνση των οποίων ανέρχεται στα € 1.700, όσο και του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε παράνομα για την μεταφορά τους.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων έκανε αποδεκτό αίτημα του συλληφθέντος για εξώδικο διακανονισμό της υπόθεσης με τη καταβολή χρηματικού ποσού ύψους  €7.500. Καταβλήθηκε επίσης ποσό ύψους €500, για την επιστροφή του κατασχεθέντος οχήματος στον ιδιοκτήτη του.

Με την καταβολή των πιο πάνω ποσών το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο έχει απασχολήσει το Τμήμα Τελωνείων επανειλημμένα στο παρελθόν με παρόμοιας φύσης υποθέσεις, αφέθηκε ελεύθερο ενώ τα τσιγάρα εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top