ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρκετοί μνηστήρες για Σιβού… (photo)

Αρκετοί μνηστήρες για Σιβού… (photo)

Η Αγγλική Daily Mail, σε δημοσίευμα της ασχολείται έντονα για τον Αμπντούλαχ Σιβού και συγκεκριμένα αναφέρει ότι τρεις ομάδες από διαφορετικά πρωταθλήματα έχουν βάλει στο μάτι τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, για τον Διεθνή Νιγηριάνο άσσο της «Κυρίας» φαίνεται να ενδιαφέρονται η Birmingham City, η Γερμανική Freiburg αλλά και η τουρκική Trabzonspor.

Φυσικά από πλευράς Ανόρθωσης χωρίς να υπάρχουν επίσημες προτάσεις στα χέρια τους από τους προαναφερόμενους μνηστήρες του Σιβού δεν μπορούν να τοποθετηθούν.

Στο στρατόπεδο της «Κυρίας» παρακολουθούν «στενά» τις εξελίξεις γύρω από το θέμα Σιβού και περιμένουν τις επίσημες κινήσεις, αφού όπως φαίνεται οι μνηστήρες «ψήνονται» για να κάνουν δικό τους από τώρα τον διεθνή άσο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «σκοτεινός κόσμος» των ναρκωτικών: Οι ουσίες, η αύξηση και οι κατασχέσεις – Πόσο ανησυχεί τις Αρχές η νομιμοποίηση της κάνναβης

Καλοκαιρινός «κίνδυνος»: Ποιες είναι οι συχνότερες δερματοπάθειες της εποχής; Συμπτώματα και θεραπεία

Από πού λαμβάνει η Κυβέρνηση τα μεγαλύτερα έσοδα - Πού ξοδεύονται τα περισσότερα

Τα νεότερα για το αγοράκι που υπέστη ηλεκτροπληξία - Η κατάσταση υγείας του



ΠτΔ: Καταδικάζει την επίθεση κατά της Πρωθυπουργού της Δανίας - «Καμία δικαιολογία για τη βία»

ΠτΔ: Καταδικάζει την επίθεση κατά της Πρωθυπουργού της Δανίας - «Καμία δικαιολογία για τη βία»

Η Πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρκισεν είναι σοκαρισμένη μετά την επίθεση που δέχθηκε από άνδρα, ο οποίος τη χτύπησε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Κοπεγχάγης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ritzau, επικαλούμενο την Αστυνομία και το γραφείο της Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top