Στο τραπέζι με Φαμπρίτσιο… Πιο κοντά ο Βύντρα…

Στο τραπέζι με Φαμπρίτσιο… Πιο κοντά ο Βύντρα…

Πάνε μερικές εβδομάδες που βγήκε προς τα έξω ότι ο Φαμπρίτσιο, ενδεχομένως να αποχωρήσει από την Ομόνοια.

Όλα αυτά τα άκουσε κι ο ίδιος. Με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό ξεκίνησαν οι συζητήσεις, με αντικείμενο την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του. Προσπαθεί να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή αποζημίωση, πριν υπογράψει το χαρτί διαζυγίου. 

Σε σχέση με τους Βύντρα και Τουρέ, όπως γράψαμε και χθες, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να επανεγγραφεί ο Ελλαδίτης αμυντικός. Μέχρι αύριο θα γνωστοποιηθεί η απόφαση του Ιβάιλο Πέτεφ. 

Υποτροπή υπέστη στο παλιό του τραύμα ο Κανού, όπως έδειξαν ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε στο Βέλγιο. Επιστρέφει αύριο στην Κύπρο ο Εκίθα, ελπίζουν ότι πλησιάζει η στιγμή που θα ξεκινήσει να κλοτσά μπάλα ο Ισπανός σέντερ μπακ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE