ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αποφάσισε η διοίκηση! Τι προτίθεται να κάνει με Μαργκάσα

Το αποφάσισε η διοίκηση! Τι προτίθεται να κάνει με Μαργκάσα

Δεν περνάει απαρατήρητη από τη διοίκηση της Ομόνοιας η συνεισφορά, προσφορά, απόδοση και πολύ καλές εμφανίσεις που έχει με τη φανέλα της ομάδας ο Ρενάτο Μαργκάσα.

Ο Κυπροποιημένος άσος των «τριφυλλοφόρων» είναι από τους λίγους παίκτες της Ομόνοιας που έχουν σταθερή, καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου.

Έτσι, η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή, μετά που του ανανέωσε το συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι για τρία χρόνια, προτίθεται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μαργκάσα.  Κάτι που συζητήθηκε, βέβαια, μεταξύ των διοικούντων και πάρθηκε αυτή η απόφαση να κληθεί ο παίκτης για να του λεχθεί ότι σταδιακά θα αυξηθούν οι απολαβές του.

Κίνηση που θα «ντοπάρει» ακόμη περαιτέρω τον Μαργκάσα, ο οποίος έχει εδώ και καιρό ρόλο αρχηγού, ηγετική μορφή στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top