ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ξεκαθαρίζουν σύντομα οι άλλες κινήσεις…

Δεν ξεκαθαρίζουν σύντομα οι άλλες κινήσεις…

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε ήδη την 2η προσθήκη του για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο που είναι ο Ντένις Πολυάκοφ ο οποίος τέθηκε ήδη στην διάθεση του Γιώργου Δώνη όπως και ο Ντελατόρερ.

Από κει και πέρα οι επόμενες δύο κινήσεις των πρωταθλητών είναι ρευστές και δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί αφού αναμένουν τα νεότερα με την αποθεραπεία του Μιλάνοφ για να ξεκαθαρίσει το θέμα δεξιού ακραίου αμυντικού.

Παράλληλα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν ο Γκουτίνο αποχωρήσει από ρόστερ και να εγγραφεί ο Βάτερμαν με την περίπτωση αυτή να ξεκαθαρίζει μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Ο λόγος φυσικά είναι ότι κόντρα στην ΑΕΛ στον εξ αναβολή αγώνα της 2ης Αγωνιστικής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο ο Ανδρέα Παρασκευά και ο Γκουτίνο δηλωμένοι στη λίστα.

Και με βάση αυτά τα δεδομένα ο Γιώργος Δώνης δεν θα ρισκάρει να πάει μόνο με τον μικρό στο ντέρμπι κάτι που σημαίνει πως οριστική απόφαση για την 4η κίνηση θα γίνει μετά τον αγώνα με τους κίτρινους της Λεμεσού.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την πορεία του στον θεσμό μόνο με τις υπάρχον επιλογές και στην πορεία θα διαμορφώσουν το μεταγραφικό τους πλάνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top