Η μεγάλη βραδιά του Βενγκέρ! Έγραψε ιστορία

Η μεγάλη βραδιά του Βενγκέρ! Έγραψε ιστορία

Μια πολύ μεγάλη βραδιά η αποψινή για τον πολύπειρο Αλσατό προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος φτάνει τις 810 παρουσίες στην Premier League.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, το οποίο ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά, ο 68χρονος τεχνικός «ισοφάρισε» τις 810 παρουσίες του μέγιστου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αγγλικό πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να περάσει μόνος στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την Γουέστ Μπρομ στο «Hawthorns», την τελευταία ημέρα του 2017.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE