ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από ένα μικρό φίλο της Ανόρθωσης…

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από ένα μικρό φίλο της Ανόρθωσης…

***Η στήλη είναι φανταστική κρύβοντας όμως πραγματικότητες. Διαβάστε το γράμμα φίλου της Ανόρθωσης στον Άγιο Βασίλη …

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,

Αν πρέπει Άγιε μου Βασίλη να συγκρίνω τα προηγούμενα χρόνια με το 2017 τότε δεν πρέπει να έχω και πολλά παράπονα. Η χρονιά που μας αποχαιρετά μας άφησε θετική αύρα. Αν έλλειπε και εκείνη η εξάρα από τον Απόλλωνα στο κύπελλο θα ήταν ακόμη καλύτερα.

Δεν πάει στα κομμάτια όμως; Ας μην είμαι και αχάριστος. Το 2017 μας έφερες πίσω τον Αντρέα Παντελή και τον Ρόνι Λέβι. Δυο πρόσωπα που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η αναγέννηση της Ανόρθωσης μας. Εκεί που πήγαν κάποιοι να μας μικρύνουν η ομάδα πήρε τα πάνω της.

Ποιος να το πίστευε ότι στο τέλος του 2017 ότι η ομάδα μας θα ήταν ένα βαθμό από την κορυφή, θα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, θα γέμιζε τα γήπεδα και θα είχε προοπτική. Όλα αυτά μας αφήνουν μία γλυκιά γεύση και πολλά χαμόγελα.

Το ξέρεις όμως ότι στην Ανόρθωση δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με αυτά. Τα τελευταία χρόνια μας κέρασες/αν πολλές πίκρες. Τίτλο δεν είδαμε και το 2018 θα ήταν ότι καλύτερο να πανηγυρίσουμε κάποιο τρόπαιο. Ας είναι και το κύπελλο δεν μας κακοπέφτει. Αν έρθει και το πρωτάθλημα ακόμη καλύτερα. Στη χειρότερη περίπτωση να βγούμε Ευρώπη.

Όπως και να το κάνουμε Άγιε μου έχω πιθυμήσει πάρα πολύ να μπω στο αεροπλάνο και να πάω ένα ταξιδάκι με την ομάδα μου. Πάνε χρόνια, πολλά χρόνια από την τελευταία φορά. Κάνε μου αυτή τη χάρη και εγώ θα είμαι το καλύτερο παιδί το 2018.

Επίσης, θα ήθελα να μείνει όσο γίνεται περισσότερα χρόνια ο Αντρέας Παντελή στην προεδρία. Τα όσα έγιναν στο παρελθόν έχουν μείνει στο παρελθόν. Ο πρόεδρος μας έχει αποδείξει ακόμη και τώρα ότι ξέρει από μπαλίτσα, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα εκεί που όλοι την ονειρευόμαστε. Μην τολμήσεις να μας κάνεις κανένα χουνέρι και ψάχνουμε για πρόεδρο…

Α, και το πιο σημαντικό. Ένα ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ της προκοπής. Αν είχαμε ένα γκολτζή θα μπορούσαμε να απολαμβάναμε τη μοναξιά της κορυφής. Φτάνει Άλβες, Καμαράδες και διάφορους άλλους. Θέλουμε κάποιον που να την σπρώχνει στα δίχτυα, θέλουμε να μας φέρει ένα δεινό σκόρερ.

Άντε το χρόνου εδώ θα είμαστε πάλι και θα δω τι έκανες για μένα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top