ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… 2018 να ξημερώσει αλλιώς για την Ομόνοια!

Το… 2018 να ξημερώσει αλλιώς για την Ομόνοια!

Να φύγει και να μην ξαναέρθει το 2017 θα λένε αρκετοί στο στρατόπεδο της Ομόνοιας… Η χρονιά που σε λίγες ώρες θα μας αποχαιρετήσει για τους «πράσινους» δεν ήταν και η καλύτερη και σίγουρα θα θέλουν να την ξεχάσουν όσο πιο σύντομα γίνεται, κάνοντας την «delete» από το μυαλό τους.

Το γεγονός ότι δεν βγήκε στην Ευρώπη (μετά από 15χρόνια), η κακή εικόνα της ομάδας μέσα σε όλο το 2017, αλλά και η άσχημη βαθμολογική συγκομιδή τόσο την προηγούμενη σεζόν, όσο και στο μισό αυτής που διανύουμε, είναι μερικά από τα στοιχεία που δείχνουν, την «εφιαλτική» χρονιά που έζησαν οι φίλοι της Ομόνοια αλλά και όσοι απαρτίζουν το Λευκωσιάτικο σωματείο.

Η Ομόνοια αρχικά ξεκίνησε το 2017 με τον Τζον Κάρβερ στον πάγκο της, όμως τα άσχημα αποτελέσματα τον έφεραν στην πόρτα εξόδου στις 23 Φεβρουαρίου το 2017, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο με τον Απόλλωνα. Η πορεία των «πρασίνων» μέχρι το τέλος της σεζόν (2016/17) συνεχίστηκε με τους Φρέντεμπεργκ και Άκη Ιωακείμ, όμως ήταν αργά για να «σώσουν» το βουλιαγμένο καράβι.

Την φετινή σεζόν (2017/18) η Διοίκηση της Ομόνοιας έδωσε τα «κλειδιά» του «Ηλίας Πούλλος» στον Πάμπο Χριστοδούλου, με την χρονιά να ξεκινάει με αρκετό ενθουσιασμό, όνειρα και φιλοδοξίες, εντούτοις όλα αυτά κάπου έμεινα στην άκρη, καθώς τα άσχημα αποτελέσματα και η χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή έφεραν κατήφεια κι απογοήτευση.

Όλα τα πιο πάνω, φυσικά ήταν και η αιτία για να χωρίσουν πρόωρα και άδοξα οι δρόμοι του Πάμπου Χριστοδούλου και της Ομόνοια, με τον Ιβάιλο Πέτεφ να λίγο πριν φύγει δύσκολη αυτή χρονιά του 2017 να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο για την ανάκαμψη του «τριφυλλιού» για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο θα εύχονται το 2018, να μπει καλύτερα και η Ομόνοια με τον Βούλγαρο τεχνικό στον πάγκο της να βρει ξανά την χαμένη της αυτοπεποίθηση παίρνοντας συνάμα τα αποτελέσματα που θέλει έτσι ώστε να πετύχει τους φετινούς στόχους της (έξοδο στην Ευρώπη και κατάκτηση του κυπέλλου).

Γι αυτό θα χρειαστεί η συμβολή όλων, από τον προπονητή (και το τεχνικό τιμ) αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Αγωνιστικά όλοι γνωρίζουν το τι πρέπει να κάνουν αν θέλουν να δουν καλύτερες μέρες. Η Ομόνοια θα πρέπει να βελτιωθεί μεσοαμυντικά, ενώ να “χτίσει” ένα σερί αποτελεσμάτων που θα της δώσει ψυχολογία και δυναμικότητα για το υπόλοιπο του φετινού μαραθωνίου.

Όλοι μαζί θα πρέπει τη νέα χρονιά, που θα μπει σε μόνο λίγες ώρες να σκύψουν κάτω το κεφάλι και δουλειά και μεθοδικότητα να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και… στο τέλος να κάνουν τον απολογισμό τους, που όλοι εύχονται να είναι θετικός έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Δείτε τι έκανε η Ομόνοια σε αριθμούς μέσα στο 2017:

Σε όλα τα επίσημα παιχνίδια η Ομόνοια μετρά 14 νίκες, 10 ισοπαλίες και 16 ήττες. Φυσικά αυτοί οι αριθμοί, δεν συνάδουν με το μέγεθος και την ιστορία του “τριφυλλιού” και προβλήματίζουν αρκετούς σε μεγάλο βαθμό.

Και επειδή πιο πάνω αναφερθήκαμε και στην βαθμολογική συγκομιδή αλλά και τα πολλά τέρματα που δέχθηκε η Ομόνοια, οι αριθμοί δεν μπορούν να κρύψουν καθόλου την αλήθεια. Σε 40 παιχνίδια το τριφύλλι δέχτηκε 67 γκολ. Σε αυτά τα παιχνίδια σημείωσε 65 γκολ.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top