ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να επιστρέψει στην… κανονικότητα, μετά την «κακή παρένθεση» στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Να επιστρέψει στην… κανονικότητα, μετά την «κακή παρένθεση» στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τελείωσαν και για τους παίκτες της Ανόρθωσης, οι οποίοι σήμερα πρώτη μέρα του 2018, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τρίτης (02/01, 17:00) με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Μία δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Ρόνι Λέβι, η οποία όμως αν θέλει να παραμείνει μέχρι τέλους σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου, θα πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζει.

Η Δόξα κάνει φέτος μία πολύ καλή πορεία, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και δεν είναι εύκολη λεία για καμία ομάδα. Αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Ρόνι Λέβι, ο οποίος ανέλυσε στους παίκτες του με κάθε λεπτομέρεια το παιχνίδι του αντιπάλου και τους ζήτησε μεταξύ άλλων, να δουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ένα ντέρμπι, χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης του αντιπάλου και χωρίς να σκέφτονται το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής (07/01) με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Όσον αφορά το σχεδιασμό των αγωνιστικών του πλάνων, ο Ισραηλινός τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα (πλην του τιμωρημένου λόγω καρτών Βίκτορ που είναι μεγάλη απώλεια), ενώ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισιον λόγω ΑΕΚ, μιας και το ματς με τη Δόξα είναι δύσκολο και κρύβει αρκετές «παγίδες».

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται εκτός απροόπτου, από τους Σιβού (δεξιά), Πράνιτς (αριστερά), Σιντελνφελτ και Ντουγκλάο (αμφότεροι στο κέντρο της άμυνας).

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αναμένεται να αγωνιστεί ο Οικονομίδης, με τον Γκάντσεφ να έχει πολλές πιθανότητες για να είναι πλάι του.

Ο Ραγιος θα αναλάβει το ρόλο του επιτελικού μέσου, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα οι Αμπντουλάγιεφ και Σισέ, ενώ στην κορυφή θα πάρει θέση λογικά ο Καμαρά.

Σημειώνουμε ότι οι Οικονομίδης, Ράγιος και Καλό είναι στο όριο των δύο κίτρινων καρτών και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο παιχνίδι με τη Δόξα, γιατί αν αντικρίσουν την κίτρινη κάρτα, θα χάσουν το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ!

Η Ανόρθωση προέρχεται ως γνωστό από το βαρύ 0-3 από τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν περίμενε και όλοι στην «Κυρία» θεωρούν ότι ήταν απλά μία «κακή παρένθεση». Άπαντες γύρισαν σελίδα και εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν ποδαρικό στο 2018 με το δεξί. Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top