ΛΕΜΕΣΟΣ: Η φάρσα οδήγησε σε άλλα – Παράνομες δραστηριότητες στο σωματείο του Απόλλωνα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η φάρσα οδήγησε σε άλλα – Παράνομες δραστηριότητες στο σωματείο του Απόλλωνα

Όπως έγινε γνωστό, το τηλεφώνημα για βόμβα στο σωματείο του Απόλλωνα Λεμεσού στην οδό Γλάδστωνος επρόκειτο για φάρσα.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Αυτό, όμως, εξακριβώθηκε μετά από έρευνα της Αστυνομίας και ομάδας πυροτεχνουργών στο επιστατικό.

Εκεί, μπορεί να μη βρέθηκε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός, εντούτοις στον δεύτερο όροφο του σωματείου ανακαλύφθηκαν δύο κλειδωμένα δωμάτια.

Σε αυτά βρέθηκαν 68 ηλεκτρονικοί υπολογιστές εκτός λειτουργίας και κατασχέθηκαν για να διερευνηθεί αν πρόκειται για κάτι επιλήψιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία διερευνά το κατά πόσον ο χώρος λειτουργούσε ως παράνομο καζίνο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.