Το… τέλειωσε και έρχεται!

Το… τέλειωσε και έρχεται!

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Παρασκευά

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Το οριστικό «πράσινο φως» πήρε ο ποδοσφαιριστής, Εμίλιο Νσούε, από την Μπέρμιγχαμ και ήδη είναι έτοιμες και οι αποσκευές του για να έρθει στην Κύπρο να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της συμφωνίας και να ενταχθεί στον ΑΠΟΕΛ.

Ο παίκτης είχε τις τελεσίδικες επαφές την Παρασκευή με τον Αγγλικό σύλλογο, όπου πήρε το «ΟΚ» να μείνει ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ και να συνεχίσει στην Κύπρο την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Νσούε αναμένεται τη Δευτέρα να είναι στη Λευκωσία για τα τυπικά και τις υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Ετοιμάζει βαλίτσες για Αρχάγγελο ο Νσούε

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE