Καϊάφας (Ομόνοια)

Καϊάφας (Ομόνοια)

Κάτι αλλάζει στον Ερμή με τον Κώστα Καιάφα στον πάγκο του. Οι «φτεροπόδαροι» σε δύο παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα δεν δέχθηκαν τέρμα και παράλληλα κατάφεραν να μαζέψουν τέσσερις βαθμούς.

Την ερχόμενη αγωνιστική (20η) ο Ερμής θα βγει εκτός Λευκωσίας για να τα πει απέναντι στην Ομόνοια με στόχο το βαθμολογικό όφελος.

Το ματς μπορεί να έχει φαβορί (την Ομόνοια), όμως θα έχει ιδιαιτερότητες καθώς για πρώτη φορά ο Καϊάφας θα τα πει κόντρα σε μια ομάδα που διετέλεσε βασικό στέλεχος της και αρχηγός της αλλά και προπονητής.

Μόνο και μόνο αυτό κάνει το παιχνίδι του Σαββάτου να «κρύβει» ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.